Thursday, 21 July 2016

Diluah BERDARAH... Disimpan BERNANAH....

SALAM SEJAHTERA & SALAM 1 MALAYSIA...

Rasa macam dah lama gila tak update blog nie.... Maklum lah masih newbie dalam dunia ber-blog ni kan. Asal timbul idea sikit, duduk depan pc.... mula taip... lepas tu.... TIBA TIBA..... terus otak jadi kosong....

Kalau ada antara pembaca blog nie yg tegar "stalk" blog aku yang tak seberapa nie, aku mintak maaf awal2 lah yer... Memang aku belum dapat rentaknye lagi.

Anyway........ Nak dijadikan cerita, aku ni takde lah berkerja dalam bidang yang begitu komplex. Kerja pun biasa2 aje... 
Tapi pengalaman dalam bidang yang aku ceburi ni dah menjangkau belasan tahun.

Jadi aku bukan lah orang yang boleh dikategorikan sebagai "apprentice" malah aku sendiri ada "apprentice" yang pernah duduk dibawah tunjuk ajar dan dorongan aku. 


Bila ada manusia2 yang baru "Setahun Jagung" nie cuba nak ajar aku balik macam mana nak laksanakan tugas aku, sumpah aku rasa macam #WTH!!!.... Padahal aku dah tolong selesaikan masalah yang ditumbulkan oleh pihak yg tak ada kene mengena dengan department aku.

Meluat tau tak? dah lah kita tolong, lepastu dia pulak meroyan macam kita yang tak buat kerja.
Dunia..... dunia.... sabar je lah dengan orang macam nie...
Nasib baik lah aku ni jenis penyabar dan bukan penyambar... hehehehe.... penyabar lah sangat kan???

But anyway, it's all in a day's work. So layankan je lah yer...





























1 comment:

  1. Done follow blog jeangallyot ni. Follow back blog Qiya ye. Ni link blog Qiya www.qiyasaad.com

    ReplyDelete