Wednesday, 14 December 2016

Produk Asianic Nyata Pilihan Tepat!

Salam Sejahtera & Salam 1 Malaysia.

Tempoh hari aku ada post tentang Majlis Sepetang bersama Reen Rahim & Produk Asianic.
Hari ni aku nak berikan pendapat aku sendiri tentang Produk Asianic selepas aku sendiri menggunakan produk nya selama lebih kurang seminggu.

Produk yang aku maksudkan ni adalah dari rangkaian Sabun Mandian.


Aku bukan jenis yang kisah pasal produk² penjagaan kulit ni pun. "Typical Jantan" lah kan, janji ada sabun degan syampu sudah. HAHAHA... 

Tapi kali ni aku tergerak nak cuba Produk Asianic disebabkan kandungan dia. Ekstrak Susu Beras & Aloe Vera.
Kisahnya sebab teringat masa aku kecik dulu, Mak selalu gunakan Susu Beras dengan Aloe Vera dalan Rejim kecantikan dia.

Macam mana yang korang sedia maklum, aku ni memang jenis yang berjemur memanjang. Kalau tak Outdoor, aku ber hujan dan panas naik motor ke mana saja. Jadi tak hairan lah kalau lengan aku dengan badan aku berbeza warna kulitnya kan.
Antara kelebihan Produk Asianic ni dikatakan terletak pada Susu Beras yang mempunyai "whitening qualities". Pada aku, tak salah mencuba kan.... Sebab siapa yang tak inginkan kulit yang cerah dan bersih kan?


Cara penggunaan "Body Scrub" dari Asianic ni sama macam scrub² lain tapi "end result" dia sangat berbeza!
Jadi korang boleh lah nyanyi lagi Spider - Aladin sambil mandi

"Gosok jangan tak gosok
Gosok lampu yang satu
Gosok sampai kau nampak wajahmu
Gosok jangan tak gosok
Gosok sampai berkilat
Gosok sampai tertanggal semua karat"

Lepas dah sudah "gosok" cuma perlu bilas macam biasa.
Aku biasanya akan gunakan scrub ni dulu kemudian baru gunakan Shower Cream Asianic. Rasa dia Perrghhh.... Lembut dan Sangat Bersih 
SEBELUM
GOSOK JANGAN TAK GOSOK!
SELEPAS
Nampak tak perbezaan dia? Haaa... jadi korang tunggu apa lagi?

Ada pertanyaan atau nak dapatkan maklumat lanjut berkenaan dengan rangkaian produk Asianic, korang boleh lah  rujuk :

Leny Adam
+6019 265 6687

WONDERLAND PRIMARY SDN BHD (877104-M)
No.17, Jalan PJS 5/26,
Taman Desaria,
46000 Petaling Jaya , Selangor.

Tel : +603 7782 6308 Fax : +603 7783 6308

Facebook : Asianic Halal

Instagram : @asianichalal




No comments:

Post a Comment

Adsense Ads