Monday, 9 January 2017

AKULAKU - Beli Belah Dari Telefon Mudah Alih Tanpa Kad Kredit!

Salam Sejahtera & Salam 1 Malaysia!

Korang pernah dengar tak tentang aplikasi "AKULAKU'?
Minat Gadget? Camera? Handphone?
Teringin nak shopping tapi tak mampu nak keluarkan duit sekali raapp...??
Tidak memiliki Kad Kredit?

Kalau korang termasuk dalam salah satu kategori di atas, korang tak perlu lagi ikat perut lagi.
Melalui aplikasi "AKULAKU" segala barang yang korang impikan boleh menjadi kenyataan.
Dengan hanya beberapa langkah mudah, korang boleh memenuhi keinginan yang dah lama tertunggak. Hahahaha.

Mudah je sebenarnya menggunakan aplikasi “AKULAKU” nie, 
Korang tak perlu nak isi butiran gaji ataupun kad pengenalan untuk membuat carian atau sekadar “window shopping”.

Nak tau berapa mudah? Jom sama² tengok video ni:

Senang je kan?

Haaa... lepas tu korang tawaf lah aplikasi tu sampai seronok. Kalau dah terjumpa apa² yang berkenan di hati, baru lah korang proceed ke langkah seterusnya iaitu memasukkan butiran peribadi serta melengkapkan borang permohonan kredit dengan AKULAKU.

Lepas tu korang tunggu je lah verification process pihak akulaku. Selalunya dorang akan call dalam masa 24-48 jam. Pasal Kredit yang diberikan, secara lazimnya dalam lingkungan 70-80% daripada gaji pokok.

Lepas dah dapat Credit Limit tu, apa lagi? Shopping lah.... (tapi berpada² lah yer).
Masa nak memilih item untuk dibeli tu, aplikasi ni secara automatik akan tunjuk berapa bayaran bulanan, berapa bayaran pendahuluan dan sebagainya. 

Mudah kan?

Jadi tunggu apa lg? Sign-up lah sekarang dan gunakan kod referral aku nie untuk dapatkan penambahan RM 50.00 kepada limit korang.

Akulaku Referral Code : 


SELAMAT BERBELANJA.... ;)



1 comment:

Adsense Ads